Teollisuuden massapinnoitelattiat
tekee Epomax Oy

Kaipaatko tuotantotiloihin kestävää alustaa massapinnoitteesta? Vai kaipaako taloyhtiösi uutta lattiaa? Epomax Oy toimittaa massapinnoitelattiat kaikkiin teollisuuskohteisiin!

Monipuoliset vaihtoehdot

Erilaisilla järjestelmärakenteilla on ratkaistavissa kunkin tilan käyttötarkoituksen vaatimukset. Kaikki käyttämämme tuotteet tulevat alan parhailta toimittajilta ja täyttävät massalattiapinnoitteiden korkeat laatukriteerit. Valikoimistamme löytyvät kaikki tuotteet aina kovaa käyttöä kestävistä hiertomassapinnoitteista, aulatilojen ratkaisuihin.

Hiertomassapinnoitteet

Vaativiin käyttökohteisiin kuten erilaisiin tuotantotiloihin, pesutiloihin, keittiöihin, varastoihin, autotalleihin, trukkikäytäville, saniteettitiloihin, puhdastiloihin. Hiertomassapinnoitteilla on erittäin hyvä kemiallisen ja mekaanisen rasituksen kestävyys. Hiertomassalattian värin määrää käytettävä hiekkaosa, joka antaa tuotteelle myös upeita sisustuksellisia mahdollisuuksia. Eri sävyisiä hiekkoja voidaan yhdistellä haluamallasi tavalla

Ucrete-pinnoitteet erittäin vaativiin käyttökohteisiin

Ucrete-järjestelmäratkaisut tarjoavat erinomaisen kemikaalinkestävyyden, korkealuokkaisen mekaanisen ja lämpöiskun suojan. Ucrete on ihanteellinen lattiapinnoite elintarvike-, kemian ja lääketeollisuuden tuotantotiloihin.

Luonnonkivi-/raekivipinnoitteet

Luonnonkivi-/raekivipinnoitteet sopivat alustaksi esimerkiksi terasseihin, portaikkoihin tai aulatiloihin. Luonnonkiven pintastruktuuri on olemukseltaan voimakkaampi. Myös luonnonkivirakeissa on paljon erilaisia sävyvaihtoehtoja erilaisiin sisä- ja ulkotiloihin.

Itsesiliävät epoksit

Itsesiliävät epoksit sopivat mainiosti tiloihin, joissa on kevyempi kuormitus, kuten esimerkiksi aulatiloihin ja oleskelutiloihin. Itsesiliävät epoksit on mahdollista saada useimmissa RAL-värikartan väreissä. Eri värejä on myös mahdollista yhdistää - lattia voidaan esimerkiksi kuvioida vapaasti eri väreillä tai marmorikuvioida. Pinta voidaan viimeistellä käyttötarpeen mukaan, esimerkiksi karhentaa liukastumisten välttämiseksi tai elävöittää pinnoite hiutalekuvioinnilla. Sileää epoksia on mahdollista saada myös RAL-metalliväreissä.

Polyuretaanipinnoitteet

Polyuretaanipinnoitteella on hyvä kulutuksen kestävyys, mutta myös joustavat ominaisuudet. Polyuretaanipinnoite sopii askeläänieristävyytensä vuoksi hyvin myös kerrostaloasuntoihin. Valittavanasi ovat lähes kaikki RAL-värikartan värit. Polyuretaanipinnoite on silkinhimmeä, miellyttävä kulkea ja helppohoitoinen

ESD pinnoitteet

ESD pinnoitteet ovat suunniteltu erityisesti elektroniikan tuotanto- ja varastotiloihin, joissa lattialta vaaditaan korkeita laadullisia ominaisuuksia.

Kysy valmiita mallejamme erilaisista pinnoitteista!

Kaikki käyttämämme materiaalit ovat M1-päästöluokiteltuja.

Ammattitaitoinen asennus

Voimme toteuttaa toiveittesi mukaisen saumattoman ja täysin uniikin lattian. Kokeneet ammattilaisemme tekevät kaikki työt aina pohjatöistä, viimeisteltyyn lopputulokseen saakka. Lue lisää asennuspalveluistamme!