Tyylikkäät epoksipinnoite- ja muut massalattiat Turun alueella - Epomax Oy

Haluatko uutta ilmettä tyylikkäällä epoksipinnoittella? Vai kaipaatko muuta kestävää massapinnoitetta? Tyylikkäät lattiat Turun alueella tarjoaa Epomax Oy.

Uusi ilme - kestävä lattia

Lattia antaa sisutukselle ilmettä ja me voimme toteuttaa toiveittesi mukaisen saumattoman ja täysin uniikin lattian. Erilaisilla järjestelmärakenteilla on ratkaistavissa kunkin tilan käyttötarkoituksen vaatimukset. Kaikki käyttämämme tuotteet tulevat alan parhailta toimittajilta ja täyttävät massalattiapinnoitteiden korkeat laatukriteerit.

Kestävät ja tyylikkäät materiaalit eri väreissä

Lattia on keskeinen osa sisustuksen ilmettä. Toisaalta osa tiloista tarvitsee alustaksi kestävän alustan, esimerkiksi autotalliin tai lemmikkieläimiä varten. Valikoimistamme löydät monipuoliset ratkaisut erilaisiin kohteisiin!
  • Hiertomassapinnoitteet
  • Luonnonkivi-/raekivipinnoitteet
  • Itsesiliävät epoksit
  • Polyuretaanipinnoitteet
  • ESD pinnoitteet

Epoksin sideaine on itsessään väritöntä. Hiertomassalattian värin määrää käytettävä hiekkaosa, joka antaa tuotteelle myös upeita sisustuksellisia mahdollisuuksia. Eri sävyisiä hiekkoja voidaan yhdistellä haluamallasi tavalla. Luonnonkivipinnoitteiden pintastruktuuri on voimakkaampi. Myös luonnonkivirakeissa on paljon erilaisia sävyvaihtoehtoja erilaisiin sisä- ja ulkotiloihin.

Itsesiliävät epoksit on mahdollista saada useimmissa RAL-värikartan väreissä. Eri värejä on myös mahdollista yhdistää - lattia voidaan esimerkiksi kuvioida vapaasti eri väreillä tai marmorikuvioida. Pinta voidaan viimeistellä käyttötarpeen mukaan, esimerkiksi karhentaa liukastumisten välttämiseksi tai elävöittää pinnoite hiutalekuvioinnilla. Sileää epoksia on mahdollista saada myös RAL-metalliväreissä.

Polyuretaanipinnoite sopii askeläänieristävyytensä vuoksi hyvin myös kerrostaloasuntoihin. Valittavanasi ovat lähes kaikki RAL-värikartan värit. Polyuretaanipinnoite on erittäin kestävä ja sopii myös kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Polyuretaanipinnoite on silkinhimmeä, miellyttävä kulkea ja helppohoitoinen.

Kysy valmiita mallejamme erilaisista pinnoitteista!

Kaikki käyttämämme materiaalit ovat M1-päästöluokiteltuja.